Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@09:12:12 GMT

بهترین راههای درمان آب مروارید چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۹۸۷۰۴

بهترین راههای درمان آب مروارید چیست؟

ساعت 24-یک متخصص چشم گفت که بیماری آب مروارید اغلب باعث ایجاد تاری دید می‌شود تا جایی که فرد احساس می‌کند یک پرده سفید جلوی دید او را گرفته است.

 مینایی متخصص چشم در گفت‌وگویی درباره آب مروارید و راههای درمان آن اظهار کرد: آب مرواریدها انواع مختلفی دارند که شایع‌ترین آن‌ها نوع مادرزادی و ارثی و نوع اکتسابی است که البته جنبه‌ وراثت و ژنتیک در نوع اکتسابی  بسیار تاثیر گذار است؛ این اختلال معمولا در افراد بالای ۵۰ سال دیده می‌شود و برخورد با اشعه‌ ماورای بنفش خورشید و ضربه احتمال بروز آن را افزایش می‌دهد، همچنین مصرف برخی داروها به خصوص داروهای کورتونی یا داروهای ضد سرطان احتمال بروز آب مروارید را بالا می‌برد

 وی درباره علائم بروز آب مروارید در بزرگسالان بیان کرد: بروز این عارضه معمولاً باعث تغییر نمره چشم می‌شود؛ اغلب بینایی مبتلایان به سمت نزدیک بینی می‌رودو به مرور تاری دید ایجاد می‌شود به طوری که فرد احساس می‌کند یک پرده سفید جلوی دید او را گرفته است

نحوه تشخیص آب مروارید

مینایی ادامه داد: برای تشخیص این عارضه ابتدا متخصصان بایدبا دستگاه عدسی چشم را مشاهده کنند تا با توجه به سطح کدری بروز آب مروارید تشخیص داده شود؛ چرا که  هنگام بروز این عارضه جنس عدسی تغییر می‌کند و کدرتر، تیره‌تر و سفیدی آن بیشترمی‌شود و این تغییرات به خوبی با دستگاه‌های مخصوص قابل مشاهده است

این متخصص چشم درباره راه‌های درمان این بیماری گفت: شایع ترین راه درمان آب مروارید عمل جراحی است، برای تعویض عدسی روی چشم بیمار ابتدا عدسی را خورد می‌کنند و با دستگاه‌هایی از طریق ریختن آب و ایجاد مکش قسمت‌های خرد شده را از چشم خارج می‌کنند سپس عدسی دیگری که برای جایگزینی مدتی قبل اندازه گیری و آماده شده به صورت لول شده وارد چشم بیمار می‌کنند تا پس از باز شدن جای عدسی قبلی را پر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: بهترین پیشنهاد برای پیشگیری از ابتلای بزرگسالان به آب مروارید این است که تا حد امکان در معرض اشعه خورشید قرار نگیرید و از عینک آفتابی و کلاه استفاده کنند و تا جای ممکن از اضطراب و استرس دور باشند.

این متخصص چشم بیان کرد: عدسی‌های آماده شده برای عمل جراحی گاهی صرفاً برای دیدن دور طراحی شده‌اند و برای دیدن فضاهای نزدیک باید از عینک استفاده شود؛ در این مورد یکی از چشم‌ها دور و یکی از چشم‌ها نزدیک تعریف می‌شود و گاهی از عدسی‌های چند کاناله برای دیدن دور و نزدیک استفاده می‌کند.

مینایی یادآوری کرد: عدسی چشم کپسولی دارد که در طول عمل جراحی آسیب نمی‌بیند و سالم باقی می‌ماند که عدسی ساخته شده روی آن قرار می گیرد؛ گاهی تا چند ماه پس از انجام جراحی پشت کپسول عدسی فضا ایجاد می‌شود که دید را برای بیمار مشکل می‌کند؛ این اختلال به راحتی با استفاده از لیزر قابل درمان است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • آب مروارید چیست؟ (فیلم)
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • ببینید | میگرن چیست؟
  • میگرن چیست؟ + فیلم
  • حمله گرگ به گله گوسفند در کوه‌های شرقی سمیرم
  • ببینید | آب مروارید چیست؟
  • آب مروارید چیست؟ فیلم
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام