Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@19:30:06 GMT

آب معدن رامسر؛ مروارید سبزِ در لجن مانده

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۷۵۵۳

آب معدن رامسر؛ مروارید سبزِ در لجن مانده

منطقه آب معدن رامسر گل سر سبد بی خیالی و بی تدبیری مسئولان این شهرستان است تا جایی که حتی نظارت و ارزیابی برای توسعه این مناطق وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، قاعدتاً در شهرهای گردشگری و غیر صنعتی، حفظ و احداث اماکن گردشگری از اولویت‌های مدیریت شهریست اما پر واضح است که در شهر ما به عنوان یک شهر گردشگری در زمینه احداث اماکن گردشگری هیچ محلی از اعراب نداریم لیکن حداقل انتظار این است مدیریت شهرستان در حفظ منابع خدادادی گردشگری از هیچ کوششی فروگزار نکرده و به جد پیگیر ارتقای این منابع موجود باشد اما صد افسوس در این زمینه هم کوچکترین دغدغه ای از جانب مسئولین دیده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از ساختمان های بلا استفاده و متروکه متعلق به هتل گرفته تا مناطق ییلاقی و جنگلی و ساحلی که هیچ یک به صورت مطلوب مورد بهره برداری قرار نگرفته و به جز اجاره به قلیان سراها و دکه های بین راهی هیچ ایده‌ای توسط مسئولین محترم خرج نشده است.

اما گل سر سبد این بی خیالی و به زعم نگارنده بی تدبیری، منطقه بکر و زیبای آب معدن است و در رأس عاملین این بی مسئولیتی، شورای شهرستان در نظم و خدمات تفرج گاه و تفریح گاه‌های خارج از محدوده شهری بی تدبیری را به حد اعلا رسانده است، هیچ گونه نظارت و عملکردی بر روی این مناطق وجود ندارد.

 در تفریحگاه آب معدن، کمبود سطل زباله به شدت احساس می‌گردد و تنها تعداد اندکی سطل زباله از دوره‌های قبلی باقی مانده است. با این حجم عظیم گردشگر در روزهای تعطیل و خیل عظیم مسافرین، کوچک‌ترین نظم و برنامه پارکینگ و ترافیکی وجود ندارد، سرویس بهداشتی مناسب و درخور شأن شهروندان و مسافرین محترم وجود ندارد و قس علی هذا.

با این همه ناله و زاری در خصوص عدم منابع مالی جالب است چنین مکان محبوبی هیچ درآمد زایی به جز اجاره چند دکه ندارد واقعاً باید تاسف خورد که سرمایه‌های بی بدیل این شهرستان از سر بی مسئولیتی  به فنا می رود. واقعاً شایسته نیست چنین مکانی ساماندهی مطلوب گردد؟ و با دریافت عوارض ولو اندک مانند ورودی جواهرده و با برگزاری جشنواره‌ها و تجمعات فرهنگی و گردشگری ممر درآمدی برای شهرستان شود؟.

آیا شایسته نیست با نصب چند سطل زباله و مکان استراحت، آلاچیق، سکوی بتونی، منقل بتونی، سرویس بهداشتی، غذا خوری مناسب و... محیط زیست بکر و جذاب این منطقه را حفظ کرد و با ایجاد اشتغال پایدار و درآمد برای شهرستان، مسافرین بیشتری جذب کرد و اوقات خوشی برایشان رقم زد؟.
 
آیا نمایندگان مردم با وجدان خود خلوت نمی‌کنند؟ آیا رواست این سرمایه بی بدیل به حال خود رها شده و بدل به مخروبه‌ای گردد؟. کاری به مسولین ادارات ذی ربط و ذی نفع نداریم چرا که نمایندگان مستقیم مردم نیستند و به قصور آنها باید در مجالی دیگر رسیدگی کرد اما آیا نمایندگان محترم شورای شهرستان برای کاری جز احقاق حق مردم وارد این عرصه شده اند؟.

آن همه وعده و وعید سر خرمن به کنار آیا برای داشته های‌مان هم هیچ رگ گردنی باد نمی‌کند و هیچ احساس مسولیتی وجود ندارد؟.

در پایان امید آن می‌رود در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص و ایجاد امکانات آبرومند درخور شأن مردم شریف منطقه و نام محسن عروس ایران در منطقه مذکور اقدام گردد.

حامد فرج‌زاده

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۷۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه

   


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ی مرکز کرمان در شهرستان منوجان، همزمان با فرارسیدن هفته‌ی کارگر جشن بزرگ روز کارگر در محل مجتمع معدنی شرکت پارت گوال شهرستان منوجان برگزارشد
این معدن درسال گذشته بدلیل عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران و اعتراضات متوالی عملا تعطیل بوداما با پیگیری‌های نماینده مردم شش شهرستان جنوبی درمجلس شورای اسلامی، شورای تامین شهرستان منوجان بعداز یکسال ونیم تعطیلی، باردیگر رونق تولید در آن جان تازه‌ای به خود گرفته است
مهندس نخعی مدیر عامل شرکت پارت گوال گفت:درحال حاضر ماهیانه حدود *پنج هزارتن کرومیت* دراین مجتمع تولید شده و پیش‌بینی می‌شود درسال آینده بیش از ۱۲۰هزارتن تولید کرومیت داشته باشد که نسبت به سال گذشته، افزایش صد در صدی را نشان می‌دهد
وی تصریح کرد: با افزایش ماشین آلات سنگین که درحال ترخیص ازگمرک بندرعباس هستند، طرح توسعه‌ی معدن نیز در دستور کارقرارگرفته و نتیجه آن افزایش بهره‌وری وتولید باکیفیت خواهدبود
مهندس نخعی افزود: عملیات اجرای پروژهٔ معدن روباز با ذخیره و تولید ۱۲۰هزارتن نیز آغاز شده و *عملیات احداث واحد فرآوریِ تبدیل کرومیت کم‌عیار به کنسانتره کرومیت با بروزترین روش‌های موجود در دنیا نیز بزودی آغاز خواهد شد که* این مهم کارآفرینی و بازدهی تولید را بدنبال خواهد داشت.
نخعی از خرید دستگاه‌های مخصوص اکتشاف کرومیت نیز خبردادو افزود: قبلاً کرومیت از این معدن به صورت خام به کشور‌های خارجی و به ویژه چین صادر می‌شد ولی اکنون کرومیت با تلاش مهندسین بومی به جغتای در خراسان رضوی ارسال می‌گردد تا با تبدیل به فروکروم، علاوه بر بی‌نیازی صنایع فولاد آلیاژی داخلی نسبت به واردات این محصول مهم، بخش اعظمی از آن نیز با توجه به کیفیت بسیار بالا، عمدتاً به کشور‌های اروپایی صادر می‌شوند تا ارزآوری بسیار بهتری را نسبت به خام‌فروشی یه دنبال داشته باشد*

کلیه متخصصان مجتمع معدنی آسمینون بومی هستند و حقوق ودستمزد کارگران وپرسنل نیز بروزشده است.

دیگر خبرها

  • جزییات مرگ کارگر معدن زغالسنگ هشونی شهرستان کوهبنان
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • جزییات مرگ کارگر معدن زغال سنگ در دستگاه نقاله
  • مرگ کارگر معدن زغال سنگ در کرمان به دلیل نبود ایمنی کار (+ عکس)
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • انحراف خودرو و حادثه تصادف حاصل جاده خاکی برخی از روستا‌های انابد + تصاویر
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف