Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین محمد ربیع فوق تخصص قرنیه اظهار کرد: تاری دید یا محو شدن بینایی، حساس شدن به نور، کم رنگ شدن یا محو شدن رنگ‌ ها و تغییر مداوم شماره عینک یا لنز تماسی از علائم آب مروارید است.

او ادامه داد: لنز طبیعی چشم حدودا از ۶۵ درصد آب و ۳۵ درصد پروتئین ساخته شده است لذا پروتئین‌ ها نیز طوری قرار گرفته‌ اند که لنز را شفاف نگه می دارد اما با بالا رفتن سن، بعضی از این پروتئین‌ ها ممکن است به هم فشرده شده و شروع به ایجاد مناطقی کدر در لنز کند که این امر به بروز آب مروارید منجر می‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فوق تخصص قرنیه، آب مروارید را یکی از عوامل تاری دید دانست و عنوان کرد:تغییرات بینایی مانند تاری دید یا دید ابری همچنین درخشندگی و هاله‌های اطراف چراغ‌ها در شب ممکن است نشانه آب‌مروارید باشد.

محمد ربیع بیان کرد: اگر آب‌مروارید درمان نشود، در نهایت می‌تواند بدتر شود و جلوی دید را تا حد نابینایی بگیرد، جراحی آب‌مروارید در احیای بینایی از دست رفته بسیار موفق است.

او با اشاره به اینکه بیماری آب مروارید باعث ضعف بینایی می‌شود، گفت: یکی از علائم آب مروارید کدر شدن بینایی در فرد است، این بیماری بر اثر کهولت سن و قرار گرفتن برای مدت طولانی در معرض نور آفتاب بروز پیدا می‌کند، در افراد مبتلا به آب‌مروارید، دیدن از طریق عدسی کدر، کمی شبیه به نگاه کردن به یک پنجره بخار گرفته یا دید مبهم است.

محمد ربیع ادامه داد: تاری دید چشم ناشی از آب‌مروارید می‌تواند کارهایی مانند خواندن و رانندگی را دشوارتر کند، این بیماری اکثرا به آرامی رشد می‌کند و اوایل ابتلا  اشکالی برای بینایی ایجاد نمی‌کند؛ اما با گذشت زمان، آب‌مروارید در نهایت باعث کاهش دید و تاری می‌شود.

این فوق تخصص قرنیه با اشاره به بیماری آب سیاه  یا گلوکوما در ایجاد تاری دید گفت: دید درخشان یا دید تونل مانند ممکن است نشانه گلوکوم باشد و بدون درمان، ممکن است کوری دائمی به وجود آید.

بیشتر بخوانید

جراحى آب مروارید چه عوارضی دارد؟+ توصیه‌های پس از عمل

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرنیه چشم کاهش دید آب مروارید تاری دید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۶۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب مروارید چیست؟ (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توصیه‌های پیشگیری از یبوست در طب سنتی (فیلم) تفاوت اگزما و قارچ پوستی (فیلم) کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)

دیگر خبرها

  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • آب مروارید چیست؟ (فیلم)
  • ختافه به دنبال تمدید قرارداد قرضی میسون گرینوود
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • ببینید | آب مروارید چیست؟
  • آب مروارید چیست؟ فیلم
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟