Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

آب مروارید یکی از رایج‌ترین اشکال اختلال بینایی است و متاسفانه جراحی تنها درمان واقعی است. اما محققان از یک درمان دارویی جدید که بینایی اکثر موش‌هایی را که روی آن آزمایش شده است، بهبود بخشیده را پیشنهاد کرده اند.

نیو اطلس منتشره، آب مروارید به صورت توده‌های پروتئینی روی عدسی چشم ایجاد می‌شود و به صورت ناحیه‌ای ابری ظاهر می‌شود که می‌تواند بینایی را مختل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب مروارید معمولاً با افزایش سن به کندی رشد می‌کنند و اگر به اندازه کافی وخیم شوند، تنها با برداشتن لنز با جراحی و جایگزینی آن با یک لنز مصنوعی شفاف قابل درمان هستند.

درمان‌های دارویی برای آب مروارید در گذشته با نتایج متفاوتی آزمایش شده است.

دسته‌ای از ترکیبات موسوم به اکسی استرول، از جمله به نام لانوسترول، توانسته اند توده‌های پروتئین را در آزمایشات روی سگ‌های مبتلا به آب مروارید کاهش دهند. با این حال، مطالعات دیگر در بازتولید نتایج شکست خورده اند.

برای مطالعه جدید، محققان از نوع متفاوتی از اکسیسترول به نام VP۱-۰۰۱ استفاده کردند. آن‌ها این دارو را به صورت موضعی روی یک چشم ۲۶ موش مبتلا به آب مروارید استفاده کردند، در حالی که ۹ موش دیگر به عنوان گروه شاهد درمان نشدند.

این تیم دریافت که ۶۱ درصد از لنز‌های تحت درمان، بهبودی در نمایه‌های ضریب شکست خود نشان دادند. تیرگی لنز‌ها در ۴۶ درصد از موش‌ها کاهش یافت.

پروفسور باربارا پیرسیونک، نویسنده اصلی این مطالعه گفت: این مطالعه اثرات مثبت ترکیبی را نشان داده است که به عنوان یک داروی ضد آب مروارید پیشنهاد شده بود، اما قبلاً روی عدسی عدسی آزمایش نشده بود.

تحقیقات نشان داده است که تفاوت و بهبود چشمگیر در اپتیک بین چشم‌های مبتلا به همان نوع آب مروارید که با این ترکیب درمان شده‌اند در مقایسه با چشم‌هایی که درمان نشده‌اند، وجود دارد.

با این حال، این دارو ممکن است یک داروی کامل برای آب مروارید نباشد. برخی از انواع آن‌طور که می‌توان امیدوار بود، پاسخ ندادند، که ممکن است دلیل برخی از شکست‌های مطالعات قبلی باشد.

پیرسیونک گفت: در برخی از انواع آب مروارید بهبود‌هایی رخ داده است، اما در همه آن‌ها نشان نمی‌دهد که این نتایج ممکن است درمانی برای آب مروارید خاص باشد.

این مطلب نشان می‌دهد که ممکن است در هنگام تولید دارو‌های ضد آب مروارید، باید بین انواع آب مروارید تمایز قائل شد، که یک گام مهم رو به جلو برای درمان این بیماری بسیار رایج با دارو به جای جراحی است.

مثل همیشه در مورد مطالعات حیوانی، هنوز کار‌های زیادی برای انجام دادن وجود دارد، از جمله بررسی اینکه آیا مکانیسم مشابه در انسان‌ها کار می‌کند یا خیر.

این تحقیق در مجله Investigative Ophthalmology and Visual Science منتشر شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آب مروارید اختلال بینایی جراحی داروی گیاهی آب مروارید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۲۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب مروارید چیست؟ (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توصیه‌های پیشگیری از یبوست در طب سنتی (فیلم) تفاوت اگزما و قارچ پوستی (فیلم) کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)

دیگر خبرها

  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • آب مروارید چیست؟ (فیلم)
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • ببینید | آب مروارید چیست؟
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • آب مروارید چیست؟ فیلم
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم